FIT PILATES-AERI

FIT PILATES-AERI

← Tornar a l’horari

Aquesta versió del ioga aeri és més dinàmica i intensa per incidir encara més en els seus beneficis sobre la condició física.

Beneficis de l’activitat

· Enforteix les abdominals. Un dels grans beneficis del aeroyoga és que es treballa la musculatura sense forçar les postures i sense danyar la columna. En aquest cas a més, els abdominals es veuen reforçats a través dels exercicis d’acrobàcies i equilibris.

· Millora els problemes de circulació, a causa del efecte de drenatge limfàtic, que es produeix en tenir les cames elevades en el gronxador. D’aquesta manera, disminueixen la cel·lulitis i altres problemes circulatoris.

· Combat l’estrès. Com en la pràctica de ioga clàssic, baixen els nivells d’estrès i ansietat, afavorint la concentració i l’equilibri cos-ment.

· Alleuja les contractures i els dolors d’esquena. Millora la mobilitat de la columna i de la postura, adquirint consciència d’ella.

· T’ajudarà a reactivar l’aparell respiratori.

· Et divertiràs! Gràcies a la realització de postures invertides i acrobàcies, és un exercici que fa sortir de la rutina a qui el practica.

· Aconseguiràs tonificar i redefinir la silueta, et sentiràs com un autèntic acròbata.

*Aquesta activitat requereix de reserva prèvia (pregunta a recepció).

Activitats dirigides

Disposem de més de 50 sessions a la setmana dirigides pels nostres tècnics perquè puguis practicar tota mena d’activitats per tots els nivells físics i edats. Per tonificar el cos, perdre pes, guanyar capacitat cardiovascular, enfortir l’abdomen o simplement suar o ballar.