Convocatòries Oficials i Proves Físiques

Preparació
Proves físiques

Ja pots posar-te a les nostres mans per la preparació de les proves físiques per a oposicions de Mossos d’Esquadra, Agent Rural, Forestal d’Estiu, Funcionari de Presons, Policia Nacional i ascensos a cossos i forces de seguretat. Més informació aquí.

Servei Fitness

Comptem amb una àmplia sala de fitness amb tot l’equipament necessari perquè puguis completar l’entrenament que t’hagis proposat amb les millors prestacions per aconseguir el màxim rendiment.

activitats-dirigides-gimnas-zona-fitness-lleida-portada

Activitats Dirigides

Disposem de més de 50 sessions a la setmana dirigides pels nostres tècnics perquè puguis practicar tota mena d’activitats per tots els nivells físics i edats. Per tonificar el cos, perdre pes, guanyar capacitat cardiovascular, enfortir l’abdomen o simplement suar o ballar.

CYCLING/WALKING Virtual

A qualsevol hora del dia sempre disposes d’una sessió virtual tant de bicicleta de ciclisme indoor com d’el·líptica. Escull la classe que vulguis, el monitor i la intensitat que prefereixis i diverteix-te amb les classes dels nostres companys de Bestcycling.

Zona Fitness Lleida
entrenador personalitzat a lleida

Entrenament Personalitzat

L’assessorament i l’impuls que necessites per treure el màxim rendiment als teus entrenaments. Un servei d’activitat física individualitzada impartida per un entrenador personal expert en la planificació d’entrenaments i dietes nutricionals perquè aconsegueixis qualsevol dels objectius de condicionament físic i millora de la salut que t’hagis marcat. Més informació aquí.

Servei de Nutrició

Si vols millorar el teu rendiment és clau comptar amb un assessorament nutricional. Des del mateix gimnàs comptem amb especialistes en nutrició que dissenyaran un pla de nutrició a mida segons les teves necessitats i objectius.

Servei de nutrició

Salta al món
Zona Fitness

Sigui quin sigui el teu perfil, amb el suport dels millors instructors, trobaràs un entrenament adequat a les teves necessitats, als teus objectius i al temps que pots dedicar-li a cuidar la teva salut.

Iconos-web-gimnasio-Zona-Fitness-Lleida-uneixte