Des de Zona Fitness Lleida et proposem acabar amb les excuses que et porten a llençar la tovallola amb el servei de plans d’entrenament personalitzats! I és que una de les primeres raons per deixar d’assistir al gimnàs és la pèrdua de motivació perquè no aconsegueixes els objectius desitjats. Ara, amb els programes de fitness dissenyats específicament per a tu estaràs més motivat per a progressar.

entrenador personalitzat a lleida

Estàs buscant perdre greix i tonificar? Vols sentir-te amb més energia en el teu dia a dia? O potser vols incrementar la teva massa muscular. Qualsevol objectiu és possible amb els programes personalitzats, ja que s’ajusten al màxim a la teva condició física i objectius.

Tant se val si no has trepitjat mai un gimnàs, fa molt que no entrenaves o ets un esportista experimentat. En tractar-se d’un programa totalment personalitzat tots els exercicis s’adapten al teu ritme, pensats per aconseguir els objectius desitjats en el mínim temps possible i de la forma més efectiva, còmoda i segura.

Avantatges d’un pla d’entrenament personalitzat

A continuació, et deixem amb els principals avantatges i beneficis que es poden obtenir d’un programa de fitness a mida.

 • Motivació: Una de les principals raons del fracàs de les persones que s’apunten al gimnàs és la manca de força de voluntat. Gràcies al suport i seguiment dels tècnics del gimnàs que dissenyaran el teu programa d’entrenament personalitzat, la teva motivació es mantindrà alta.

 • Millors resultats: Entrenar amb una guia adaptada a la teva condició física i objectius i el suport d’un tècnic qualificat faran que els resultats siguin majors i més satisfactoris.

 • Entrenaments més segurs: La prevenció en temes de salut és essencial, per això comptar amb el suport i explicacions detallades de com realitzar els exercicis i resta d’activitats és de summa importància a l’hora de posar en pràctica el pla d’entrenament reduint el risc de lesions.

 • Exercicis personalitzats: Els exercicis d’entrenament personalitzat seran desenvolupats únicament per a un usuari determinat. No hi ha un pla d’entrenament igual, ja que cada client té unes característiques diferents. L’entrenament personalitzat és sinònim de varietat, a Zona Fitness Lleida comptem amb gran varietat de material per a realitzar la rutina d’exercicis de la millor manera possible.

 • Arribar on vols més ràpidament: Menys temps i millors resultats. Amb l’ajuda dels programes de fitness personalitzats t’assegures obtenir els millor resultats i en el menor temps possible.

Com funciona un pla d’entrenament personalitzat?

entrenador-personal-zona-fitness-lleida-6

Ja sigui amb la finalitat de tonificar, augmentar massa muscular, perdre pes, recuperar-te d’una lesió o preparar-te per unes oposicions la metodologia és sempre la següent:

 • Entrevista inicial inclosa
  Realitzarem una entrevista inicial per conèixer de prop quins són els teus objectius i motivacions.
 • Valorarem la teva condició física general i hàbits alimentaris
  El nostre acompanyament va més enllà de l’ús de les màquines, és fonamental conèixer el punt de partida i la teva alimentació.
 • Creació d’un programa a mida segons el teu objectiu
  Crearem el programa de fitness a seguir totalment a mida segons les teves necessitats i el teu nivell d’activitat física. El programa tindrà una durada de dos mesos aproximadament.
 • Suport tècnic
  T’explicarem la metodologia dels plans d’entrenament personalitzats i l’ús de les nostres equipacions i màquines. Perquè sempre et sentis ajudat, el nostre equip tècnic estarà sempre a la teva disposició per resoldre dubtes, corregir la tècnica d’exercicis i aportar-te la motivació que i orientació que et falta.
 • Entrega del programa imprès
  Perquè tinguis sempre a mà els teus exercicis t’entregarem els programes personalitzats impresos i també s’enviaran per email.
 • Valoració un cop acabat el pla
  Un cop finalitzada la durada del programa es realitzarà un diagnòstic final per tal de veure quina ha estat l’evolució i seguir progressant correctament.

L’entrevista inicial + Programa personalitzat + Suport tècnic + Programes impresos + Valoració final té un cost de vint euros per abonats/des al gimnàs Zona Fitness Lleida.

Complementa el teu pla d’entrenament personalitzat

Seguir amb uns hàbits alimentaris adequats és clau a l’hora d’aconseguir els objectius marcats. Per això també t’oferim la possibilitat de complementar el teu programa de fitness personalitzat amb la confecció d’una dieta equilibrada i adaptada a les característiques i proposades. Aquest pla dietètic estaria dissenyat i supervisat per un especialista del gimnàs Zona Fitness Lleida.

També et proposem afegir al teu pla d’entrenament un entrenador/a personal perquè aconsegueixis adaptar encara més l’entrenament a les teves necessitats. Les sessions tindran una durada de 60 minuts i recomanem realitzar-la mínim una vegada al mes. Trobaràs més informació a la recepció del gimnàs.

entrenador-personal-zona-fitness-lleida-9

En definitiva, posem a la teva disposició un servei totalment personalitzat perquè independentment de la teva edat, condició física i objectius, puguis aprofitar al màxim les nostres instal·lacions, equipament i el nostre equip tècnic, obtinguen així el màxim rendiment al teu entrenament.

Si estàs buscant progressos a la teva salut i forma física, els plans d’entrenament personalitzats són la resposta.

Preus dels entrenaments personalitzats

 • Entrenament Personalitzat únic - 1 hora
  36€
 • Pack Entrenament Personalitzat 10 sessions- 10 hores
  299€
 • Els entrenaments poden ser compartit fins a un màxim de 3 persones.
 • Els entrenaments es poden contractar tant si ets o no abonat de Zona Fitness Lleida.

Emplena el formulari per a més informació