TONIFICACIÓ

TONIFICACIÓ

← Tornar a l’horari

L’activitat dirigida de tonificació consisteix en un treball d’enfortiment muscular en què s’utilitza tota mena de material com manuelles, pilotes de fitball, etc. Treballaràs tot el cos de manera funcional i aconseguiràs enfortir la musculatura, estilitzar la figura i millorar la postura corporal.

Beneficis de l’activitat de tonificació

  • Al tonificar els músculs es produeix una disminució del greix i el pes corporal amb això augmentaràs la resistència i disminuiràs el risc de contraure algun tipus de malaltia.
  • Amb el transcurs del temps milloraràs la postura corporal i reduint el risc d’osteoporosi i alleuja la tensió de la medul·la espinal.
  • Tonificar el cos no només ajuda a millorar la condició física, també la salut mental.

Es combinen diferents exercicis de tren superior i inferior i en la qual aconseguirem equilibri i força per així aconseguir una tonificació total. Les sessions sempre van acompanyades de música i dirigides per un dels nostres tècnics de
És un entrenament complet, amb exercicis enfocats a guanyar to muscular. Els moviments practicats a la classe de tonificació són relativament senzills moltes vegades ajudats de material esportiu com manuelles, gomes o cèrcols de pilates.

Cal apuntar-que tonificar i definir són conceptes diferents. Tonificar està relacionat amb el to muscular, és a dir, el dur que està aquest múscul quan està en repòs. I una musculatura definida, podríem parlar d’un múscul marcat i això s’aconsegueix eliminant greix i amb molt d’esforç i una dieta estricta. Si bé és cert que un múscul definit gairebé sempre està tonificat, però mai a l’inrevés.

Sobretot en aquesta classe t’ajudarem a aconseguir una millora de la condició física global. Vine al gimnàs Zona Fitness Lleida i prova aquesta classe dirigida, estem convençuts que t’encantarà.

 

Activitats dirigides

Disposem de més de 50 sessions a la setmana dirigides pels nostres tècnics perquè puguis practicar tota mena d’activitats per tots els nivells físics i edats. Per tonificar el cos, perdre pes, guanyar capacitat cardiovascular, enfortir l’abdomen o simplement suar o ballar.