Any nou, vida nova! O això diuen. Probablement, el lema que més escoltem cada 1 de gener i més frustració acaba desencadenant. Si també se’t resisteixen les noves metes, a continuació et donem 5 consells per complir els propòsits d’any nou.

Posar-se reptes i superar metes és una qüestió d’autodeterminació, però és al començament de la setmana, mes o any, quan sembla que trobem l’excusa perfecta per planificar-ne el tret de sortida.

No obstant això, hem de ser realistes. Un excés de fe, pot i efectivament, conduirà a una inevitable frustració. No només no farem el pas endavant que tant desitgem, sinó que és probable que en fem tres enrere i llancem la tovallola del tot. No et preocupis, a Zona Fitness Lleida volem que canviï la dinàmica i aconsegueixis complir tots aquests propòsits que faran que deixin de ser propòsits i es converteixin en la teva nova manera de viure.

chica-gimnasio-fitness-actividad-dirigida

1. Practica l’alimentació conscient

Oblida’t d’això de menjar 1000 calories. Els objectius han de ser realistes i coherents amb la teva circumstància. No et capfiquis amb dietes estrictes i restrictives, concentra’t en fer un consum conscient dels aliments i introduir petits canvis que aconsegueixin transformar gradualment els teus hàbits. Buscar una alimentació equilibrada que s’adapti a les teves necessitats i als teus gustos també. Cuina, informa’t i consumeix productes de temporades. En l’equilibri hi ha l’èxit.

chica-gimnasio-fitness-actividad-dirigida

2. Passa-t’ho bé

Si has provat això de sortir a córrer o fer sèries d’esquats i no t’agrada, canvia d’activitat. L’exercici ha de ser una cosa que et faci sentir bé i aquesta és la veritable forma de mantenir l’hàbit. T’ho has de passar bé. A ZonaFitnessLleida disposes d’instal·lacions equipades amb diversitat de màquines i activitats dirigides que t’ajudaran a descobrir el teu lloc. Potser a sobre d’una bicicleta estàtica o fent classes de zumba. Converteix l’exercici en un dels teus entreteniments.

chica-gimnasio-fitness-actividad-dirigida

3. Siguis pacient

Segur que més d’una vegada has volgut intentar començar alguna cosa i ho has acabat deixant a mig fer. Això es deu al fet que les persones necessitem temps per a acostumar-nos a una nova rutina. Per això, és important que els propòsits saludables que et marquis, es converteixin en nous hàbits. Pot ser que els primers dies costi, però dóna’t temps. Roma no es va construir amb un dia i la teva nova vida tampoc ho farà. No visualitzis el resultat sinó el camí per arribar-hi.

chica-gimnasio-fitness-pesas

4. Treballa la disciplina

Qui alguna cosa vol, alguna cosa li costa. Si tens la sensació que tothom que fa esport i menja sa ho fa sempre amb un somriure i de forma natural. Que no t’enganyin, la clau per continuar mantenint els teus propòsits resideix en la disciplina, no la motivació innata. Cultiva la teva disciplina i acabaràs veient els resultats que desitges, aquests són els que et motivaran.

chica-gimnasio-fitness-actividad-dirigida

5. Lluita contra la comparació

Ni Instagram, ni pel·lícules ni la gent que tens al voltant, on has de trobar un reflex en el qual mirar-te és dins teu. Cada persona i cada cos és únic i té els seus processos, i parlant de propósits encara més. La cursa no és contra el món, és amb tu mateix. Inverteix el temps a acceptar-te, estimar-te i perdonar-te. Un mal dia no significa un fracàs, i paradoxalment, acceptar aquest últim com una part essencial del procés és tota una victòria.