Per què Power Bar?

Power Bar és una activitat que combina l’ús d’una barra amb discs de pes per treballar el cos de manera completa. A més, és perfecta per cremar calories, tonificar els músculs i millorar la resistència cardiovascular. Podríem dir que el Power Bar és com el Body Pump, anem a parlar en profunditat! 

Beneficis de l’activitat de fitness Power Bar:

Anem a veure com ens pot ajudar aquesta activitat dirigida en la tonificació de la nostra musculatura tant en el tren superior com en l’inferior:

  • Millora la força muscular: al treballar amb el pes de la barra i els discs, ajuda a millorar la força dels músculs involucrats.
  • Augmenta la resistència cardiovascular: les rutines són intenses i completes i ajuden a millorar la resistència.
  • Augmenta la flexibilitat: els exercicis amb pes ajuden a estirar i flexionar músculs i articulacions, el que contribueix a millorar la flexibilitat.
power bar

Prepara’t per a una classe de Power Bar

Com et prepares per a una classe de Power Bar? Per preparar-te per a una classe de Power Bar, és ideal que portis roba còmoda i sabatilles esportives. També és important que no ingereixis grans quantitats d’aliments abans de la classe i que hidratis bé el teu cos abans, durant i després de l’exercici.

Què et trobaràs en una d’aquestes classes dirigides?

Les classes comencen amb un escalfament per preparar el cos per a l’exercici. Després, la classe segueix amb exercicis amb la barra per treballar diferents grups musculars, com ara cames, glutis, abdominals, braços i espatlles. Finalment, la classe acaba amb una sessió de refredament per reduir la intensitat de l’exercici.

Com treure el màxim partit a aquesta activitat dirigida?

Aquí et deixem alguns consells per treure el màxim partit a una classe:

  • És important seguir el ritme de la música
  • Mantenir una bona postura
  • Respirar adequadament
  • I, sobretot, gaudir de l’exercici.
power bar tonificació

Power Bar a Zona Fitness Lleida:

A Zona Fitness Lleida, les classes de Body Pump estan dirigides per instructors qualificats que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius. A més, les classes es realitzen en un espai ampli i equipat amb tot el material necessari per a l’activitat.

Recorda, si ets un amant de les activitats dirigides no ho deixis aquí. Segueix llegint sobre TRX.