Sabem que prendre la decisió de començar a anar al gimnàs no és fàcil. Moltes vegades fas el pas, trobes el gimnàs perfecte, però al següent dia tries quedar-te a casa veient sèries… i així vas postergant la decisió fins «dilluns que ve» o «el mes vinent». Però no et desanimis, això és bastant comú! Potser el que necessites és una empenteta que et motivi a començar a exercitar-te, per això aquí et portem 7 raons per anar al gimnàs.

raons per anar al gimnàs

1. Millora la salut

Anar al gym a practicar activitat física ajuda a regular la pressió arterial i els nivells d’insulina en el cos, enforteix els teus ossos i músculs. A més, millora les teves defenses i el flux sanguini. També disminueix el patiment de maldecaps i migranyes.

2. Et manté de bon humor

Quan fem activitat física, sobretot de resistència, el nostre cos allibera endorfines i serotonina. Totes dues substàncies s’ocupen de regular el nostre estat d’ànim, i només alguns minuts d’exercici serveixen perquè el nostre cos les alliberi amb la finalitat de donar-nos un estímul emocional.

3. Et fa més resistent

Si ets una persona que es fatiga fàcilment, el gimnàs pot ser de molta ajuda. Els exercicis físics et permeten augmentar la teva força muscular i resistència. Com a resultat de l’esforç físic, començaràs a tenir més energia al teu dia a dia.

4. Regula les teves hores de somni

L’activitat física constant pot ajudar-te a tenir un somni reparador al final del dia, i, a més, t’ajuda a despertar amb bon humor i aspecte fresc. Una dada important és que no és bo tenir sessions d’exercici poc temps abans d’anar al llit, perquè això pot generar massa energia i et dificultarà el somni.

5. Tindràs un cos més saludable

Anar al gimnàs t’ajuda a aconseguir una figura saludable i tonificada. En general, fer exercici ajuda a cremar calories i a accelerar el metabolisme, però existeixen exercicis específics segons el que vulguis aconseguir, per la qual cosa és recomanable consultar amb un dels tècnics de Zona Fitness Lleida perquè et puguem guiar mentre estiguis al gimnàs.

6. És un bon antídot contra l’estrès i l’ansietat

L’exercici pot servir com un alleujament emocional i un excel·lent desestressant que ens permet buidar la ment en moments aclaparadors o d’ansietat. D’igual forma, així com ens ajuda a millorar el nostre estat d’ànim, l’alliberament d’endorfines també aporta una sensació de vitalitat i benestar que ens fa sentir més relaxats.

7. És un bon lloc per a socialitzar

El gimnàs és un bon lloc per a conèixer persones i això pot servir com una motivació extra. En aquestes instal·lacions, pots trobar persones amb major coneixement sobre l’exercici físic, els qui et podrien ajudar a millorar en els teus entrenaments. A més, pots fer noves amistats, i qui sap?, fins a trobar l’amor també.

Aquests són algunes raons per a anar al gimnàs Zona Fitness Lleida, però hi ha moltíssims més! Sense dubte exercitar-te és una excel·lent decisió que només portarà beneficis. Administra el teu temps i digues adéu a les excuses!