STRONG

STRONG

← Tornar a l’horari

El Strong combina moviments que treballen amb el pes del teu propi cos, condicionament muscular, exercici cardiovascular i moviments pliomètrics sincronitzats amb música original especialment dissenyada perquè coincideixi amb cada moviment.

Beneficis de l’activitat

Tonifica els músculs: ajuda a endurir abdominals, cames, glutis i braços, alhora que es realitzen exercicis com esquat, planxes o Burpees.

Maximitza la crema de calories: aquesta modalitat combina un entrenament d’alta intensitat (amb exercicis aeròbics) i el condicionament muscular.

Es guanya força i potència: la barreja d’exercicis pliomètrics sincronitzats, com genolls alts, Burpees o jumping jacks, amb moviments isomètrics (esquat, estocades o kickboxing) aconsegueix que es guanyi més força i potència corporal.

Resultats ràpids: cada minut compte. La música, creada amb tècniques d’enginyeria inversa, fa que ens esforcem més i s’assoleixin resultats més ràpidament.

Activitats dirigides

Disposem de més de 50 sessions a la setmana dirigides pels nostres tècnics perquè puguis practicar tota mena d’activitats per tots els nivells físics i edats. Per tonificar el cos, perdre pes, guanyar capacitat cardiovascular, enfortir l’abdomen o simplement suar o ballar.