A Zona Fitness Lleida ja pots posar-te a les nostres mans per la preparació de les proves físiques per a oposicions de Mossos d’Esquadra, Agent Rural, Forestal d’Estiu, Funcionari de Presons, Policia Nacional i ascensos a cossos i forces de seguretat. No importa el teu estat físic inicial, els nostres especialistes s’encarregaran de potenciar les teves debilitats i ajudar-te a aconseguir el teu objectiu.

Disposem del circuit Oficial amb totes les mesures i especificacions reglamentàries perquè puguis fer els entrenaments de les teves oposicions com si fos la prova oficial

En una fase inicial analitzarem el teu estat físic per comprovar des que punt partim i poder millorar des del primer moment incidint en els punts febles perquè el dia de l’examen tinguis les garanties de superar la prova física amb tranquil·litat.

En què consisteix la teva preparació a les proves físiques?

•Treball de carrera contínua per a millorar la teva capacitat aeròbica.

•Musculació i tonificació per a un millor rendiment en totes les proves.

•Entrenaments on treballaràs tècnicament els elements de manera aïllada.

•Assaig de totes les proves abans de l’examen.

Les nostres classes, de preparació a les proves físiques, es basen en classes de grups reduïts, on les classes es tornen molt personalitzades. Els grups són entre 5 i 10 persones per tal de poder oferir el millor seguiment als candidats.

preparació proves físiques mossos, agent rural, forestal, funcionari de presons, policia nacional

Pla nutricional

Tenim tot el necessari per a ajudar-te a millorar la teva alimentació en làmbit esportiu.

Els alumnes del curs de preparació de proves físiques, si ho desitgen, disposen d’un pesatge en bàscula de bioimpedància i assessorament nutricional una sessió al mes per tal de fer un seguiment nutricional.

També existeix l’opció de realitzar una dieta personalitzada adaptada a les teves característiques i necessitats personals per tal de millorar el teu rendiment esportiu i el teu estat físic de cara a millorar i rendir més el dia de l’oposició.

A Zona Fitness Lleida no importa com entris, sinó com surtis. Per això tenim un equip d’especialistes esportius I nutricionals que t’assessoraran perquè arribis de la millor forma per obtenir la teva plaça d’oposicions.

Vine a provar

Pots venir a provar una classe sense cap mena de compromís i conèixer les nostres instal·lacions. Així podràs veurè tot el que t’oferim en la preparació de proves físiques de mossos, agent rural, etc. sempre amb l’objectiu de tirar endavant la teva oposició a Lleida.

preparacio proves fisiques mossos i oposicions agent rural

Preus i horaris d’entrenament per a proves físiques

Es realitzen vàries sessions a la setmana d’una hora cadascuna en un horari acordat prèviament amb el grup. Les sessions d’entrenament es duran a terme en els exteriors del gimnàs Zona Fitness Lleida i a la mateixa instal·lació (Gran Passeig de Ronda, 55-57, 25006 Lleida).

Horaris sessions d’entrenament

Aquestes són les opcions horàries que oferim actualment:

  • Dilluns de 19:00 a 20:00 h
  • Dimecres de 17:30 a 18:30 h i de 19:30 a 20:30 h
  • Dijous de 10:00 a 11:00 h
  • Dissabtes de 14:30 a 15:30 h

El preu del curs és de 20 € mensuals per a abonats del Zona Fitness Lleida i 30 € mensuals per a no abonats. Per aquest preus tindràs accés a dues sessions per setmana, és a dir, aproximadament 8-10 sessions al mes.

En el cas de disposar de poc temps sempre pots accedir a una sessió puntual per 5 euros sense limitacions.

Per acudir als entrenaments presencials pots inscriure’t a la recepció de centre o enviant un correu electrònic a info@zonafitnesslleida.com.