A Zona Fitness Lleida ja pots posar-te a les nostres mans per la preparació de les proves físiques per a oposicions de Mossos d’Esquadra, Agent Rural, Forestal d’Estiu, Funcionari de Presons, Policia Nacional i ascensos a cossos i forces de seguretat. No importa el teu estat físic inicial, els nostres especialistes s’encarregaran de potenciar les teves debilitats i ajudar-te a aconseguir el teu objectiu.

preparació de proves físiques. Entrenador i noia fent el circiuit

Disposem del circuit Oficial amb totes les mesures i especificacions reglamentàries perquè puguis fer els entrenaments de les teves oposicions com si fos la prova oficial.

En una fase inicial analitzarem el teu estat físic per comprovar des que punt partim i poder millorar des del primer moment incidint en els punts febles perquè el dia de l’examen tinguis les garanties de superar la prova física amb tranquil·litat.

https://www.instagram.com/p/B7Ql_qsospX/

En què consisteix la teva preparació a les proves físiques?

•Treball de carrera contínua per a millorar la teva capacitat aeròbica.

•Musculació i tonificació per a un millor rendiment en totes les proves.

•Entrenaments on treballaràs tècnicament els elements de manera aïllada.

•Assaig de totes les proves abans de l’examen.

Les nostres classes, de preparació a les proves físiques, es basen en classes de grups reduïts, on les classes es tornen molt personalitzades. Els grups són entre 3 i 10 persones, en un màxim de 10, per tal de poder oferir el millor seguiment als candidats.

Tombarella circuit de proves físiques oposicions

Pla nutricional

Tenim tot el necessari per a ajudar-te a millorar la teva alimentació en làmbit esportiu.

Els alumnes del curs de preparació de proves físiques, si ho desitgen, disposen d’un pesatge en bàscula de bioimpedància i assessorament nutricional una sessió al mes per tal de fer un seguiment nutricional.

També existeix l’opció de realitzar una dieta personalitzada adaptada a les teves característiques i necessitats personals per tal de millorar el teu rendiment esportiu i el teu estat físic de cara a millorar i rendir més el dia de l’oposició.

A Zona Fitness Lleida no importa com entris, sinó com surtis. Per això tenim un equip d’especialistes esportius I nutricionals que t’assessoraran perquè arribis de la millor forma per obtenir la teva plaça d’oposicions.

Entrenament personalitzat

Si creus que encara et manca aquell impuls per treure el màxim rendiment a la teva preparació física per les oposicions disposem d’un servei d’activitat física individualitzada impartida per un entrenador personal expert en la planificació d’entrenaments i dietes nutricionals perquè aconsegueixis qualsevol dels objectius de condicionament físic i millora de la salut que t’hagis marcat.

Aquestes sessions indivualitzades es poden realitzar en grups de tres persones com a màxim (30 €). Una fòrmula per optimitzar més el teu temps, el teus entrernaments i arribar a la millor nota possible dins de les proves.

Recollida de pes, proves físiques oposicions Lleida

Vine a provar

Pots venir a provar una classe sense cap mena de compromís i conèixer les nostres instal·lacions. Així podràs veurè tot el que t’oferim en la preparació de proves físiques de mossos, agent rural, etc. sempre amb l’objectiu de tirar endavant la teva oposició a Lleida.

Estirament dirigit a l'exterior del gimnàs Zona Fitness Lleida

Preus i horaris d’entrenament per a proves físiques

Es realitzen vàries sessions a la setmana d’una hora cadascuna en un horari acordat prèviament amb el grup. Les sessions d’entrenament es duran a terme en els exteriors del gimnàs Zona Fitness Lleida i a la mateixa instal·lació (Gran Passeig de Ronda, 55-57, 25006 Lleida).

Horaris sessions d’entrenament

Aquestes són les opcions horàries que oferim actualment:

  • Dilluns de 19:00 a 20:00 h
  • Dimarts de 20:00 a 21:00 h
  • Dimecres de 17:30 a 18:30 h i de 19:30 a 20:30 h
  • Dijous de 10:00 a 11:00 h
  • Dissabtes de 14:30 a 15:30 h

El preu del curs és de 20 € mensuals per a abonats del Zona Fitness Lleida i 35 € mensuals per a no abonats. Per aquest preus tindràs accés a dues sessions per setmana, és a dir, aproximadament 8-10 sessions al mes.

En el cas de disposar de poc temps sempre pots accedir a una sessió puntual per 5 euros sense limitacions o una sessió complementària al gimnàs per 3 €.

Com inscriure’t a les preparacions de proves físiques

Per poder començar a entrenar les proves físiques d’oposicions a Mossos d’Esquadra, Agent Rural, Forestal d’Estiu, Funcionari de Presons, Policia Nacional i ascensos a cossos i forces de seguretat, has de reserva la teva plaça a través de l’aplicació TIMP, seguint aquests passos:

  • Facilita’ns les teves dades personals enviant un email a info@zonafitnesslleida.com amb nom i cognoms, telèfon i correu electònic).
  • Una vegada et donem d’alta a TIMP, rebràs un email de benvinguda per entrar a l’aplicació de reserves (té una caducitat de 24 h).
  • Quan hagis fet el pagament a través de l’app podràs reserver la sessió dins del teu horari que millor s’apati a tu.

Tanmateix, si et sorgeix qualsevol dubte relacionat amb els entrenaments presencials pots trucar-nos al 973 82 91 50 o visita’ns al mateix gimnàs a Gran Passeig de Ronda, 55, 57, 25006 Lleida.