Arriben les festes de Nadal i amb elles el canvi d’hàbits: horaris, àpats, sobretaules, digestions pesades i molt més. Però tu, que has estat tot l’any sent constant no vols ser atrapat per la mandra i perdre el ritme! Per això et regalem 5 consells per seguir motivat a entrenar durant aquestes festes.

Com seguir motivat a entrenar durant el Nadal

  1. Acompanya’t d’algú amb qui entrenar plegats durant el Nadal.

Dependrà de la teva forma de ser, però entrenar en tàndem sol ser una de les claus que porta a moltes persones a persistir en la pràctica d’activitat física.

La persona que t’acompanya pot animar-te, demostrar-te que pots entrenar a un altre nivell o simplement fer-te companyia, a més pot ser el recolzament per aquells dies en que entrenar et resulta més difícil. I així de pas podràs petar la xerrada i explicar els acudits dolents que el teu cunyat conta cada any! 

seguir motivat a entrenar
  1. Pren-te l’entrenament amb filosofia, no com una auto-imposició

Una imposició encara que sigui auto-infligida sol portar-nos a un estat anímic d’apatia. Per tant el consell que volem donar-te des de Zona Fitness és que pensis en l’esport i els seus beneficis sobre la salut física i mental en un context global i seguir motivat a entrenar et serà més fàci.

A la llarga evita els objectius que es tradueixen en números com els quilos que aixeques, temps que entrenes o dies a la setmana en què ho fas i centrat més en simplement venir un mínim de dies a la setmana i agraïnt el poder venir i felicitant-te per sobreposar-te a tots aquells obstacles interns o externs que t’allunyen dels teus objectius. 

Pot ser una bona opció durant els dies festius és no obsessionar-se amb el temps o exercicis fets i conformar-se amb moure el cos una mica i així seguir motivat a entrenar.

  1. No et frustris i demana consell als professionals que t’envolten per obtenir els resultats que esperes

Potser el teu desànim prové de no assolir els teus objectius, si és així a Zona Fitness Lleida disposem de professionals versats en diverses àrees que poden aconsellar-te per a que assoleixis l’èxit, si tu portes les ganes nosaltres posem la resta. Serem al teu costat tot el Nadal i per sempre! 

  1. La vida és una qüestió de prioritats

Si ets dels que sempre té alguna cosa a fer enlloc d’anar al gimnàs, t’hauràs de donar compte tard o d’hora que és important cuidar de la salut física i mental d’un mateix i postergar-ho no servirà de res. Així que planifica i treballa la teva disciplina prioritzant el que tu necessites per sobre del que necessiten els altres.

Per aquest motiu és important planificar-se. Durant aquests dies de compres, àpats i quedades hauràs de preveure quins dies vindràs al gimnàs passi el que passi.

seguir motivat a entrenar
  1. Prou d’excuses

Zona Fitness Lleida, obra els 365 dies de l’any! Disposes d’un calendari anual a la web i físicament al gimnàs. Informa’t de quin dies obrim en horari festiu (de 10:30h a 14:00h) i planifica’t bé els dies aquest Nadal. Ni se t’acudeixi ficar-nos d’excusa!

Esperem que aquests consells per seguir motivat a entrenar siguin d’ajuda! Si vols seguir llegint sobre el tema et recomanem aquest article. I si te’n vas fora a pasar les vacances de Nadal, segurament que en aquest article trobaràs opcions d’entrenament durant les vacances.

I ara que ja està dit tot, només ens resta desitjar-te un Bon Nadal, una bona entrada d’any i que aquests 365 dies que la vida ens brinda per endavant estiguin plens de bons moments, riures, salut i molt però que molt moviment corporal, esport i/o activitat física!