STRONG®

STRONG®

← Tornar a l’horari

Entrenament d’alta intensitat que permet cremar calories alhora que tonifica tot el cos, gràcies a la combinació de l’entrenament cardiovascular amb moviments realitzats amb el propi pes corporal i exercicis pliomètrics.

Beneficis de STRONG® by Zumba:

Crema de calories: A causa de la seva alta intensitat, STRONG by Zumba és eficaç per cremar calories i ajudar a la pèrdua de pes.

Millora de la força muscular: Els exercicis d’enfortiment ajuden a desenvolupar músculs més forts i tonificats.

Augment de la resistència cardiovascular: El component cardiovascular de la classe millora la salut del cor i la resistència física.

Millora de la coordinació i l’equilibri: Les seqüències coreografiades en sincronia amb la música requereixen coordinació i equilibri, cosa que pot millorar aquestes habilitats.

Diversió i motivació: La música enèrgica i la coreografia fan que les classes de STRONG by Zumba siguin divertides i motivadores, cosa que pot ajudar a mantenir l’interès en l’exercici.

Sensació d’èxit: En completar una classe els participants sovint experimenten una sensació d’èxit i satisfacció per superar un desafiament físic.

Activitats dirigides

Disposem de més de 50 sessions a la setmana dirigides pels nostres tècnics perquè puguis practicar tota mena d’activitats per tots els nivells físics i edats. Per tonificar el cos, perdre pes, guanyar capacitat cardiovascular, enfortir l’abdomen o simplement suar o ballar.