Durant aquests dies de confinament domiciliari són moltes les hores que tenim per davant estant a casa sense poder sortir. Les sensacions que podem patir durant aquest temps són moltes: ansietat, avorriment, nerviosisme… És per això que Zona Fitness Lleida segueix acompanyant-te des de casa i vol ajudar-te a reduir l’impacte d’aquest confinament sobre la salut amb els següents consells:

Disminueix el teu consum calòric diari

Ara que portem una rutina més sedentària evita guanyar quilos de més reduint les calories que ingereixes. Sobretot vigila amb els carbohidrats (pa, pasta, arròs, cereals, farines, patata, etc). Recorda, tot el que consumeixis de més després ho hauràs de cremar. Intenta mantenir-te actiu, això reduirà les ganes de picotejar.

Disminueix el teu consum calòric diari

Aprofita per provar noves receptes i menjar de tot

Ara és un bon moment per preparar salses casolanes, consumir peix i verdura i aprendre a cuinar els plats que se’t resisteixen! La cuina és una bona eina terapèutica per cuidar la salut física i mental.
I si teniu fills és una oportunitat molt divertida per participar-hi tota la família i involucrar-los a fer els àpats de casa i educar-los amb hàbits alimentaris més saludables.

Fes esport a casa

Des del gimnàs Zona Fitness Lleida volem seguir en contacte i per això seguim treballant perquè continuïs actiu, dins de les teves possibilitats. Marca’t una rutina d’activitat física diària o com a mínim 3 vegades a la setmana. Segueix les nostres rutines que trobaràs al blog i les classes en directe dels nostres instructors i recorda que això no durarà per sempre i que aviat ens retrobarem al gimnàs!

Aprofita per netejar la teva llar

Segur que hi ha racons que fa temps que els has de netejar i sempre ho vas posposant. Ara és un moment ideal per netejar la llar i ordenar-la, et sentiràs més realitzat, útil i ajudaràs al teu cos a activar-se, això es traduirà en millors digestions i millor benestar físic i mental.

Aprofita per netejar la teva llar durant el confinament

Cultiva les relacions

Ara és el moment de cultivar les relacions amb aquelles persones amb les qui mai tenies temps de parlar, encara que sigui a distància això t’ajudarà a sentir-te acompanyat i distreure’t dels mals pensaments. És una oportunitat molt bona per conèixer una mica més a qui tens al costat. La salut mental és tan important com la física!

Cultiva les relacions durant el durant el confinament produit pel Coronavirus

Esperem que aquests consells de salut serveixin per alleugerir el confinament a casa. I sobretot, segueix les recomanacions sanitàries per protegir-te a tu i als qui t’envolten. A la web de CatSalut, Servei Català de la Salut trobareu tota la informació actualitzada i detallada sobre el Coronavirus.

Us desitgem molta salut i arreveure! Ànims amb aquesta quarantena, ens en sortirem!